Jensen TEMPSMART -sijauspatja

894 1939 

Oikeanlainen sijauspatja tekee hyvästä yöunesta vielä paremman. Sijauspatjan tulisi tuntua syleilevän pehmeältä ja sopivan lämpimältä.

TempSmart™-sijauspatjassa on ”lämmönsäätely”-toiminto, joka tasoittaa aktiivisesti lämpötilan vaihteluita, jotka saavat aikaan rauhattoman unen. Innovatiivinen teknologia perustuu useisiin miljooniin mikrokapseleihin, jotka sopeutuvat jatkuvasti ihon lämpötilaan imemällä, varastoimalla ja vapauttamalla ylimääräistä lämpöä tarpeen mukaan. Mikrokapselit luovat siten esteen ylikuumenemista/hikoilua tai kylmää / vilun väreitä vastaan, ja nukkumismukavuutesi säilyy ja unen laatu pysyy hyvänä.

TempSmart™-sijauspatjassa on profiloitu, luonnonmukainen, Innergetic®-lateksipehmuste. Pehmusteen profiloitu puoli tuntuu pehmeämmältä ja sileä puoli kovemmalta. Perforoinnin (rei’ityksen) ansiosta  lateksipehmuste on ilmavan tuntuinen. Bakteerit ja pölypunkit viihtyvät huonosti lateksissa, minkä vuoksi vuode pysyy puhtaampana ja terveellisempänä. Dacron Quallofil® Allerban®-kuidut estävät homesienten ja pölypunkkien kehittymisen, minkä lisäksi sijauspatjassa on Soft touch erityisen pehmeyden aikaansaamiseksi. Sijauspatjan päälinen voidaan pestä 40 °C:ssa.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,