Jensen OPAL -runkosänkypaketti

3910 5022 

Kampanjatuote

Opal on yksi Jensenin parhaita malleja. Rakenteen ja materiaalivalintojen ansiosta se on patjojen aatelia. Jensen Opal -patjoissa on Aloy® 2.0-jousitus, joka sopeutuu juuri sinun kehosi mukaan. Aloy® 2.0 on Jensenin paras ja myötäilevin vyöhykejärjestelmä, joka mukautuu jatkuvasti sinun vaihtuvaan nukkumisasentoosi ja painonjakaumaan. Jensen Opal -patjassa on kaksinkertaiset ompeleet ja sängyn etureunassa hillitty koristeompele. Kaikilla Jensen-vuoteilla on viiden vuoden täystakuu ja 25 vuoden takuu rungon ja jousien rikkoutumisen varalta.

SoftLine I -sijauspatjassa on Cellex XS -täyte. Cellex XS tarjoaa erinomaisen ilmanvaihdon ja poistaa kosteutta. SoftLine I:n täytteenä on lyocell-kuituja ja siinä on käytetty Sensity™-teknologiaa, joka pitää vuoteen raikkaana, kuivana ja hygieenisempänä.

TempSmart™-sijauspatjassa on profiloitu, luonnonmukainen, Innergetic®-lateksipehmuste. Pehmusteen profiloitu puoli tuntuu pehmeämmältä ja sileä puoli kovemmalta. Perforoinnin (rei’ityksen) ansiosta  lateksipehmuste on ilmavan tuntuinen. Bakteerit ja pölypunkit viihtyvät huonosti lateksissa, minkä vuoksi vuode pysyy puhtaampana ja terveellisempänä.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,