Jensen OPAL -jenkkisänky 180 cm

4358 5358 

Jensen Opal on Jensenin parhaita malleja. Rakenteen ja materiaalivalintojen ansiosta se on patjojen aatelia. Jensen Opal -patjoissa on Aloy® 2.0 -jousitus, joka sopeutuu juuri sinun kehosi mukaan. Aloy® 2.0 on Jensenin paras ja myötäilevin vyöhykejärjestelmä, joka mukautuu jatkuvasti sinun vaihtuvaan nukkumisasentoosi ja painonjakaumaan. Jensen Double System tarjoaa erilaisen kovuusasteen patjan kummallekin puolelle. Näin vuoteiden vertailussa on enemmän valinnanvapautta. Jos haluat vaihtaa nukkumismukavuutta, voit itse kääntää patjan kotona.

Jos haluat itsellesi juuri optimaalisen nukkumismukavuuden, voit valita 180 cm leveään Jensen Opal -sänkyysi innovatiivisen Jensen Exact Comfort Adjustment -ominaisuuden. Exact mahdollistaa vuoteen kovuuden säätämisen nappia painamalla. Ominaisuus mahdollistaa täydellisen nukkumismukavuuden niin vatsallaan, selällään kuin kyljelläänkin nukkuville.

Jensen Opal -patjaan on saatavana kolme eri standardiväriä: anthracite, grey ja blue. Jensen Opal -patjassa on kaksinkertaiset ompeleet ja sängyn etureunassa hillitty koristeompele. Sänky on saatavana myös yhtenäisellä runkoverhoilulla.

Valitse lisäksi itsellesi sopiva sijauspatja verkkokaupan valikoimasta.

Poista