Jensen OPAL AQTIVE II -säätösänky 80/90 cm

3583 3858 

Jensen Aqtive II on tyylikäs ja näyttää Continentalvuoteelta, jos se ei ole käytossä. Jensen Aqtive II -patjassa on kaksoispussijousisto sekä rungossa etta käännettävässä patjassa. Rakenteen ansiosta sänky on erittain vakaa. Kauko-ohjaimella ohjaat portaattomasti patjan ylä- tai jalkopaata kahden tehokkaan, mutta lähes äänettomän sähkomoottorin avulla. Tekninen ratkaisu on tekstiilirungon peitossa.

On helppo todeta, että Opal on Jensenin parhaita malleja. Rakenteen ja materiaalivalintojen ansiosta se on patjojen aatelia. Jensen Opal -patjoissa on lisäksi Aloy® 2.0-jousitus, joka sopeutuu juuri sinun kehosi mukaan. Aloy® 2.0 on paras ja myötäilevin vyöhykejärjestelmämme, joka mukautuu jatkuvasti sinun vaihtuvaan nukkumisasentoosi ja painonjakaumaan.

Jensen Opal -patjaa on saatavana kolme eri standardiväriä. Jensen Opal -patjassa on kaksinkertaiset ompeleet ja sängyn etureunassa hillitty koristeompele

Voit valita Opal-patjalle joko SoftLine II (9 cm) -sijauspatjan tai TempSmart™ (9 cm) -sijauspatjan. SoftLine II -patjassa Cellex XO -pehmuste ja Lyocell-kuituja ja Sensity™. TempSmart™ on lämpötilaa säätelevä sijauspatja, jossa on Innergetic®-lateksipehmuste ja Quallofil® Allerban® -kuitua.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,