Jensen OPAL AQTIVE II -säätösänkypaketti

2995 3495 

Kampanjatuote

Jensen Aqtive II on tyylikäs ja näyttää Continentalvuoteelta, jos se ei ole käytossä. Jensen Aqtive II -patjassa on kaksoispussijousisto sekä rungossa etta käännettävässä patjassa. Rakenteen ansiosta sänky on erittain vakaa. Kauko-ohjaimella ohjaat portaattomasti patjan ylä- tai jalkopaata kahden tehokkaan, mutta lähes äänettomän sähkomoottorin avulla. Tekninen ratkaisu on tekstiilirungon peitossa. Jensen Opal -patjoissa on lisäksi Aloy® 2.0-jousitus, joka sopeutuu juuri sinun kehosi mukaan. Aloy® 2.0 on paras ja myötäilevin vyöhykejärjestelmämme, joka mukautuu jatkuvasti sinun vaihtuvaan nukkumisasentoosi ja painonjakaumaan.

SoftLine I -sijauspatjassa on Cellex XS -täyte. Patjan toinen puoli on tasainen ja toinen profiloitu. Useimpien ihmisten mielestä profiloitu puoli on pehmeämpi ja tasainen puoli kovempi. Cellex XS tarjoaa erinomaisen ilmanvaihdon ja poistaa kosteutta. SoftLine I:n täytteenä on lyocell-kuituja ja siinä on käytetty Sensity™-teknologiaa, joka pitää vuoteen raikkaana, kuivana ja hygieenisempänä.

TempSmart™-sijauspatjassa on profiloitu, luonnonmukainen, Innergetic®-lateksipehmuste. Pehmusteen profiloitu puoli tuntuu pehmeämmältä ja sileä puoli kovemmalta. Perforoinnin (rei’ityksen) ansiosta  lateksipehmuste on ilmavan tuntuinen. Bakteerit ja pölypunkit viihtyvät huonosti lateksissa, minkä vuoksi vuode pysyy puhtaampana ja terveellisempänä.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,