Jensen NOVA MAX AQTIVE I -säätösänkypaketti

1995 2395 

Kampanjatuote

Jensen Nova Plus Aqtive I on tyylikäs säätövuode. Aqtive I -patjassa on Jensen® Original -vyöhykejärjestelmä, joka yhdistää ristiselän tuen ja joustavan pehmeän hartiavyöhykkeen. Pintajousituksena Nova Max mallissa on uutuus Feel 2.0 jousitus kääntämällä voit Double System -ominaisuuden ansiosta vaihtaa patjan kovuusastetta pehmeämpään ja kovempaan puoleen. Jensen Nova Max -jenkkisängyssä on pussijousisto alarungossa ja käännettävä tiimalasijousisto yläpatjassa. Jensen Sense -pussijousisto tekee vuoteesta tukevamman tuntuisen ja vakaamman. Langattomalla kauko-ohjaimella ohjaat portaattomasti patjan ylä- ja jalkopäätyä tehokkaan, mutta hiljaisen sähkömoottorin avulla. Kaukosäädin toimii myös sängyn alapohjassa olevan LED-valon valokatkaisijana. Halutessasi pystyt säätämään sänkyä myös Jensen Appjustable-sovelluksella, jonka voit ladata ilmaiseksi mobiililaitteellesi.

SoftLine I -sijauspatjassa on Cellex XS -täyte. Patjan toinen puoli on tasainen ja toinen profiloitu. Useimpien ihmisten mielestä profiloitu puoli on pehmeämpi ja tasainen puoli kovempi. Cellex XS tarjoaa erinomaisen ilmanvaihdon ja poistaa kosteutta. SoftLine I:n täytteenä on lyocell-kuituja ja siinä on käytetty Sensity™-teknologiaa, joka pitää vuoteen raikkaana, kuivana ja hygieenisempänä.

TempSmart™-sijauspatjassa on profiloitu, luonnonmukainen, Innergetic®-lateksipehmuste. Pehmusteen profiloitu puoli tuntuu pehmeämmältä ja sileä puoli kovemmalta. Perforoinnin (rei’ityksen) ansiosta  lateksipehmuste on ilmavan tuntuinen. Bakteerit ja pölypunkit viihtyvät huonosti lateksissa, minkä vuoksi vuode pysyy puhtaampana ja terveellisempänä.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , ,