Jensen CARAT AQTIVE II -säätösänky 80/90 cm

3999 4290 

Jensen Aqtive II -vuoteessa on kaksoispussijousisto sekä rungossa että käännettävässä patjassa. Rakenteensa ansiosta sänky on erittäin vakaa. Kauko-ohjaimella ohjaat portaattomasti patjan ylä- tai jalkopäätä kahden tehokkaan mutta lähes äänettömän sähkömoottorin avulla.

Tekninen ratkaisu on tekstiilirungon peitossa. Modernin muotoilun ansiosta Jensen Aqtive II ei ole pelkästään korkealaatuinen säädettävä vuode vaan myos erittäin ainutlaatuinen huonekalu.

Carat-mallistossa on Jensen® Originale -vyöhykkeisiin jaettu Aloy® 2.0 täysprogressiivinen pussijousisto (14 cm). Aloy® 2.0 on paras ja myötäilevin vyöhykejärjestelmämme, joka mukautuu jatkuvasti sinun vaihtuvaan nukkumisasentoosi ja painonjakaumaan. Patjan makuupinta tuntuu kauttaaltaan pehmeältä, sillä kiinteämpien vyöhykkeiden jouset tukevat niissä kohdissa, missä vartalo painuu syvemmälle patjaan. Innvikin valmistamat villakankaat on suunniteltu erityisesti Jensen Carat -mallistolle. Vuoteen kangas on pirteä, ja sängynpäädyssä on design-kangas. Erinomainen viimeistely kulmien tikkauksella ja vuoteen alaosassa olevan kapean kapan brodeerauksella antavat vuoteelle kalustevaikutelman.

Voit valita Carat-patjalle joko SoftLine I, SoftLine II -, Optima- tai TempSmart™ -sijauspatjan.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,