Jensen CARAT AQTIVE II -säätösänky 105 cm

4924 5153 

Jensen Aqtive II -patjassa on kaksoispussijousisto sekä rungossa että käännettävässa patjassa. Rakenteen ansiosta sänky on erittain vakaa. Kauko-ohjaimella ohjaat portaattomasti patjan ylä- tai jalkopääta kahden tehokkaan mutta lähes äänettömän sähkömoottorin avulla.

Tekninen ratkaisu on tekstiilirungon peitossa. Modernin muotoilun ansiosta Jensen Aqtive II ei ole pelkastaan korkealaatuinen saadettava vuode vaan myos erittain ainutlaatuinen huonekalu.

Carat-mallistossa on Jensen® Originale -vyöhykkeisiin jaettu Aloy® 2.0 täysprogressiivinen pussijousisto (14 cm). Aloy® 2.0 on paras ja myötäilevin vyöhykejärjestelmämme, joka mukautuu jatkuvasti sinun vaihtuvaan nukkumisasentoosi ja painonjakaumaan. Patjan makuupinta tuntuu kauttaaltaan pehmeältä, sillä kiinteämpien vyöhykkeiden jouset tukevat niissä kohdissa, missä vartalo painuu syvemmälle patjaan. Innvikin valmistamat villakankaat on suunniteltu erityisesti Jensen Carat -mallistolle. Vuoteen kangas on pirteä, ja sängynpäädyssä on design-kangas. Erinomainen viimeistely kulmien tikkauksella ja vuoteen alaosassa olevan kapean kapan brodeerauksella antavat vuoteelle kalustevaikutelman.

Voit valita Carat-patjalle joko SoftLine III (9 cm)-, Optima (10 cm)- tai TempSmart™ -sijauspatjan (9 cm). Kaikissa kolmessa patjassa on Quallofil® Allerban® -kuitua ja Innergetic®-pehmuste, joka on markkinoiden kevyin ja hienoin lateksi. TempSmart™-sijauspatjassa on lisäksi lämmönsäätelytoiminto.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,